Hasle-Løren Herre

Klubben sponser alle med 25% rabatt + klubbrabatt 20%, totalt får dere 45% rabatt.

Nettbutikken er åpen t.o.m. 20.11 kl. 23.59

HUSK Å BRUKE RABATTKODE:  HL2022  

Hasle-loren-ATEX-skiwear-M-PRIS

Alle produktene vil ha klubbens eget design slik du ser her.

Alle produkter er subsidiert med 25% fra klubben + Klubbrabatt er 20%, totalt får der 45% ved bruk av rabbatkode.